Výsledky Rozlosování Články Dokumenty Disc. komise Pořad. činnost Přihláška Kontakty

O disciplinární komisi a nadcházejícím MČR se Zdeňkem Lukáškem
» články




Zdendo, jak ze svého pohledu hodnotíš uplynulou sezónu za disciplinární komisi?
V disciplinární komisi jsem několik málo sezón a tato byla ta nejpoklidnější z nich. Nemuseli jsme řešit žádný přestupek, ze kterého by vyplýval nějaký vyšší trest. Bylo by dobré, pokud by pro příští sezóny tento stav minimálně setrval. Když srovnáš uplynulou sezónu a ty předchozí, spatřuješ rozdíl v přístupu hráčů?  Pokud bych to hodnotil pouze z pohledu udělených trestů, tak by se nabízela odpověď, že došlo k určitému zlepšení. Na hřišti ale vidím, že to tak úplně neplatí. Stále nás provází nadávky, oplácení faulů apod. Na druhou stranu jsou k vidění i projevy fair-play. Nezdá se mi, že by oproti předchozím sezónám došlo u jedné z těchto skupin k výrazným změnám v četnosti.
 
Jsi také hráč týmu Proradost, jakou sezónu jste prožili? 
 
Vzhledem k tomu, jak jsme se na zápasy scházeli a jak se celá sezóna vyvíjela, tak je třetí místo dobré. Jistotu "bedny" jsme si uhájili v posledním zápase, o lepší pořadí jsme se připravili dávno před tím. Liga byla na jaře hodně vyrovnaná a přinesla hodně překvapivých výsledků. Bohužel pro nás i v zápasech, kde jsme byli favority :).
Pokud bych hodnotil sezónu pouze ze svého pohledu, tak sezóna příliš vydařená nebyla. Přestože jsem rád, když vyhrajeme, tak mi už tolik nejde o výsledky jako o hru samotnou. A ta nějak nebyla podle mých představ, nebyla tak "pro radost", jak bych si přál.

V sobotu se chystáte na Mistrovství ČR do Prahy, s jakými ambicemi jedete?

Před pár dny to s naší účastí na MČR nevypadalo dobře. Bylo nás málo (7-8), což na takový turnaj nestačí. Nakonec budeme do Prahy odjíždět v poměrně silném složení, ve kterém jsme se však během sezóny na hřišti nepotkali. Uvidíme, nakolik se to projeví při naší hře. Můj pohled je takový, že vytváření konkrétních cílů je zcela zbytečné. Zkusíme odehrát všechny zápasy naplno a uvidíme, na co to bude stačit. Pokud budeme z Prahy odjíždět se stejnými pocity jako loni z MČR V Brně, tak bych byl spokojený. Myslím si, že jsme si užili celý turnaj a odehráli slušné zápasy, přestože to nakonec nestačilo ani na postup ze skupiny. Nevím, zda někdo z našeho týmu k turnaji přistupuje podobně. Znám pouze mírně odlišný postoj vedoucího týmu, který nás na turnaj vysílá se slovy: "Bez poháru se nevracejte!". Věřím, že vedoucímu Proradosti, Radku Kuberovi, nevadí zveřejnění jeho motivačního pokynu :). Zdendo díky za tvůj čas a v sobotu budeme držet palce!
  ERI sport   malyfotbal.cz   Za podpory města Příbram  


Macron (partner)


2023 ....... 2024 © famk.cz
webdesign | websystem | KAO.cz