Výsledky Rozlosování Články Dokumenty Disc. komise Pořad. činnost Přihláška Kontakty

Hodnotili jsme sezonu s Předsedou FAMK Milanem Vančátem
» články


Na slovíčko, jsme se ke zhodnocení sezony, zastavili u Milana Vančáta, Předsedy FAMK a také brankáře stávajícího mistra FAMK, Union Brdy.



Milane, sezóna s pořadovým číslem 83. je minulostí.
Jak ji hodnotíš z pozice Předsedy FAMK?


Ahoj, myslím si, že sezona proběhla v poklidu bez nějakých excesů či problémů. První liga byla zajímavá až do posledního kola, které rozhodlo, že Dream Team neobhájí titul a v druhé lize slavili vítězství kluci z týmu Airborne, kteří se do příbramské ligy vrátili po několikaleté odmlce a nyní je přivítáme v první lize.

Jako hráč jsi také s Unionem získal titul a byl to boj do posledního kola, jak hodnotíš závěr sezóny?

Jak jsem již zmínil, poslední kolo rozhodlo o titulu. Já jsem velice rád, že se nám to povedlo, ale musím smeknout před ostatními týmy, jak k sezoně přistoupili a bojovali každý zápas. Jsem rád, že soutěž je tak vyrovnaná a prakticky každý může porazit každého. Že týmy už nejsou jen o individualitách, ale hlavně o vyrovnanosti a partě.

Na galavečeru, který se konal v Simoně, dorazilo historicky asi nejvíc hostů. Jsi s galavečerem a jeho návštěvností spokojený?

S galavečerem jsem spokojený, hostů bylo hodně, počet se pohyboval někde kolem 80-90 hráčů, což je super. Tyto večery se dělají právě pro hráče, aby zakončení sezony a vyhlášení nejlepších jednotlivců bylo důstojné. Milane díky a přejeme hodně úspěchů. Příště se zastavíme na slovíčko s Lukášem Trnkou, Místopředsedou FAMK a také vedoucím týmu Dream Team  
  ERI sport   malyfotbal.cz   Za podpory města Příbram  


Macron (partner)


2023 ....... 2024 © famk.cz
webdesign | websystem | KAO.cz