Výsledky Rozlosování Články Dokumenty Disc. komise Pořad. činnost Přihláška Kontakty

„Áčko“ s reprezentací smírně, junioři dostali lekci z produktivity.
» články




V úterý 7.9. hostil příbramský výběr reprezentaci České republiky vedenou Luďkem Zelenkou a i přesto, že do Příbrami dorazil širší kádr, bylo se na co dívat. V dresu reprezentace se objevili mistři světa a Evropy Stanislav Mařík, František Hakl nebo Ondřej Bíro, Mistr světa Jan Rosůlek, nebo čerství vicemistři světa z Ukrajiny, Tomáš Mařík, Lukáš Vít a Richard Svoboda. V sestavě se také objevil mistr Evropy Pavel Šultes, nebo bývalý hráč FK Příbram Radek Šírl. V dresu Příbrami se objevil také jeden čerstvý vicemistr světa z Ukrajiny Josef Čížek. O zajímavá jména tedy rozhodně nebyla nouze a slibovala více než zajímavé utkání. Oba týmy pojali utkání jako přípravu, oba příbramské výběry na nadcházející sezonu, reprezentace na blížící se mistrovství Evropy na Slovensku.



V utkání hraném na 2x15 minut sehrálo náš A tým vyrovnaný souboj, který nakonec skončil smírně 3:3. Příbramský „A“ výběr prošel změnou a značným omlazením kádru a nejen výsledek ale také především předvedená hra potěšila nejen nového hlavního trenéra Jana Davida a vedoucího týmu Pavla Bašíka, ale také nového kapitána Davida Sandra.

Hned poté se reprezentace utkala s našimi juniory vedenými Lukášem Trnkou. V zajímavém utkání, které bylo plné šancí nakonec zvítězila reprezentace 4:0. Mnohdy aktivnější Příbram doplatila na neproměňování šancí a velkou roli hrála samozřejmě zkušenost hráčů reprezentace.

Obě utkání ale splnila účel, a to ozkoušet co nejvíce hráčů a také si na sebe zvyknout, což v konečném důsledku potvrdili oba příbramští trenéři, generální manažer reprezentace Luděk Zelenka a také trenér reprezentace Stanislav Bejda.
  ERI sport   malyfotbal.cz   Za podpory města Příbram  


Macron (partner)


2023 ....... 2024 © famk.cz
webdesign | websystem | KAO.cz